luni, 24 octombrie 2016

Sarbatori de poveste in Bucovina

Pentru sarbatori de iarna de poveste, traditionale, cum numai in Bucovina mai intalnesti, va invitam la Pensiunea Vila Iulia din Vatra Dornei, pentru a va petrece cateva zile, ori de Craciun, ori de Revelion, alaturi de cei dragi.



Pensiunea a pus si in acest an la dispozitia clientilor sai, 2 pachete promotionale potrivite sfarsitului de an si Sarbatorii Craciunului, care aduce atat de multa bucurie in inimile noastre. 



Asadar daca doriti sa luati parte la impodobirea bradului, care are loc in Ajunul Craciunului, va asteptam cu o seara inainte, pentru a va caza si numai bine sa participati la evenimentele care o sa se organizeze ulterior. Mos Craciun este personajul mult asteptat si va imparti cadouri oaspetilor pensiunii, colindatorii vor suplimenta momentele magice din sejurului dvs, iar cina festiva va cuprinde tot soiul de mancaruri si produse alimentare traditionale bucovinene. In plus, zona Vatra Dornei dispune de telescaun si puteti face o plimbare cu acesta, puteti vizita Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului, puteti lua parte la focul de tabara organizat, la gratar, unde se va bea palinca de pruna si vin natural din plin. Dupa o plimbare cu sania pe dealul Runc, nimic nu  este mai potrivit decat o portie de placinte calde cu branza si un vin fiert, iar daca sunteti iubitori ai sporturilor de iarna, partia orasului va asteapta cu drag. 
Cam astea ar fi principalele activitati care se pot desfasura daca alegeti pachetul pentru Craciun in Bucovina la Vila Iulia. Puteti alege 4 sau 5 nopti petrecute aici, in functie de timpul dvs, preturile variind intre 750 lei si 985 lei, in functie de durata sejurului sau de camera aleasa, in pretul final de cazare fiind incluse 3 sau 4 pensiuni complete si masa festiva de Craciun. 



In ceea ce priveste oferta de Revelion, Vila Iulia ofera pachete de 4 sau 5 nopti de cazare, cu 3 sau 4 pensiuni complete, masa festiva de Revelion, si de 1 ianuarie, pentru a celebra noul an cum se cuvine. Preturile variaza intre 1290 lei si 1575 lei de persoana, in functie de pachetul ales. Ca si modalitati de petrecere a timpului, puteti sa faceti o plimbare cu sania pe dealul Runc, sa participati la petrecerea de Revelion organizata de catre gazde, sa primiti uratorii, sa admirati frumosul foc de artificii de la miezul noptii. In prima zi a anului nou, va veti delecta cu traditionalele bucate in cadrul cinei, apoi urmeaza o seara de dans, un carnaval, in care voia buna va domina. In preajma unui foc de tabara, va puteti incalzi cu vestita palinca de Ardeal si vin natural. 
Oricine se poate bucura in rest de practicarea sporturilor de iarna, de sanius, de schi, patinaj, de o bulgareala sau modelarea oamenilor de zapada. 



Va asteptam cu drag si in acest an sa va petreceti sarbatorile de iarna in acest tinut mirific al tarii, Bucovina, la Vila Iulia la care o sa va simtiti foarte bine cu siguranta. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu