marți, 20 octombrie 2015

Craciun in Bucovina. Revelion in Bucovina.

     
          Nici o alta zona din tara nu intrece Bucovina in ceea ce priveste sarbatorile de iarna. Peisaj mirific, traditii, obiceiuri, bucate traditionale alese, muzica de petrecere, sunt doar cateva lucruri care te indeamna sa vii in Bucovina. 



          Si daca tot te-ai hotarat la Bucovina, propunerea noastra este statiunea montana Vatra Dornei, iar ca locatie de petrecere a Craciunului sau a Revelionului, recomandam Pensiunea Vila Iulia, care te asteapta cu portile deschise alaturi de cei dragi, familie sau prieteni. Cu o capacitate de cazare de 30 locuri, structurate in 10 camere, restaurant, crama, poti alege unul din pachetele de sarbatori in liniste. 


     
  •        Pentru Craciun oferta noastra este pentru pachetele de 3, 4 sau 5 nopti de cazare, cu preturi avantajoase, care variaza de la 590 lei la 985 lei de persoana in functie de durata aleasa. Pretul cuprinde pensiunea completa, cazarea si masa festiva de Craciun . Printre principalele activitati ce le putem desfasura in cadrul acestor pachete sunt: impodobirea bradului de Craciun, asteptarea lui  Mos Craciun, primirea colindatorilor, plimbare cu telescaunul, plimbare cu sania, gratar, foc de tabara, sporturi de iarna. Nu vor lipsi mancarea traditionala, palinca de pruna si vinul .

  •            In ceea ce priveste pachetele de Revelion, acestea sunt la fel, pentru 3, 4 sau 5 nopti de cazare,  cu pensiune completa, masa festiva de Revelion si masa festiva de 1 ianuarie, pretul lor variind in functie de perioada aleasa si de tipul camerei de la 1080 lei la 1575 lei de persoana.                                                          In cadrul petrecerii de Revelion, vom primi uratorii, vom admira obiceiurile si traditiile zonei, vom participa la focul de artificii si ne vom ura toate cele bune cu ocazia intrarii in noul an. In prima seara a anului, organizam o seara de dans, un carnaval, alaturi de o cina festiva, iar in restul timpului putem sa ne plimbam cu sania, cu telescaunul, sa facem gratar si foc de tabara, sa ne incalzim cu palinca din Ardeal si vin fiert, sa gustam din placintele poale-n brau pregatite in bucataria noastra. Deasemenea, daca tot suntem in Vatra Dornei, putem merge la partia de ski, sa ne bulgarim, sa facem oameni de zapada, sa patinam, etc.

            Va asteptam cu drag sa petreceti sarbatorile de iarna la pensiunea noastra, iar daca aveti nelamuriri, doriti mai multe detalii, date de contact, preturi, accesati pagina noastra web http://www.vilaiulia.com .

miercuri, 28 ianuarie 2015

Valentine's Day la Vila Iulia din Vatra Dornei

      Nu mai este mult timp, pana cand ziua indragostitilor , 14 februarie, bate la usa. Oricine vrea sa sa-si surprinda persoana iubita cu o declaratie de dragoste, o cina romantica, o plimbare, un cadou cat mai special. 
           Sfatul nostru este sa organizati cateva zile de relaxare, intr-un mediu cat mai placut, sa va bucurati de dragostea dintre voi.



          Oferta noastra, a celor de la Vila Iulia, pensiunea de 3 *** care va ofera cazare in Vatra Dornei, consta in 3 nopti la pret de 2, in perioada 13.02- 08.03.2015

Programul consta in :
         Vineri: cazarea oaspetilor in camerele decorate romantic
         Sambata:
va invitam la o plimbare cu sania trasa de cai. La intoarcere va asteapta placinte calde si vin fiert.

        Seara doamnele, vor fi rasfatate cu cocktail-uri, sampanie, preparate culinare, flori si isi pot incerca norocul la tombola unde pot castiga o cina romantica sau o noapte de cazare gratuita.

         Duminica - plimbare cu telescaunul pe Dealul Negru, Belvedere, servim “ceva“ fierbinte la restaurantul din varf si apoi coboram fie cu telescaunul, fie cu schiurile .

TARIF PACHET / PERSOANA
Camera dubla – 175 lei
Garsoniera – 200 lei

        Pachetul include – 3 nopţi cazare cu mic dejun, cina romantica.
        Restul meselor servite la restaurantul vilei şi a activitatilor sunt optionale si se achita separat.

        Aşadar, va asteptam cu mult drag sa petreceti clipe minunate de dragoste in Bucovina!


       Oferta este valabila si pentru Dragobete, Martisor sau 8 Martie. 

Detalii pe http://www.vilaiulia.com