joi, 27 noiembrie 2014

Sarbatori de iarna in Vatra Dornei

          Un mare inţelept spunea ca Dumnezeu a lasat oamenilor locuri binecuvantate pentru a le reaminti ca raiul exista. Veniti in Bucovina si veti pleca spunand: “Cu adevarat exista!”.
          Bucovina este printre cele mai atractive si frecventate zone turistice de pe harta Romaniei. Nimic intamplator , aceasta zona, cunoscuta astazi in intreaga lume, a fost premiata in anul 1975 cu premiul international “Pomme d’Or” de catre Federatia Internationala a Ziaristilor si Scriitorilor de Turism . 
          O zona reprezentativa pentru Bucovina este localitatea Vatra Dornei fiind o asezare depresionara tipic montana, foarte cautata pentru apele termale, peisaj, clima si posibilitatilor de practicare a schiului. Se practică alpinismul si sporturile de iarna, iar orasul este in acelasi timp si o importantăa statiune balneara.
          In oras, printre cele mai interesante atractii turistice se numara si cele doua muzee deschise publicului vizitator: Muzeul de Stiintele Naturii si Cinegeticăa, dar si  Muzeul Etnografic. 
          Pentru cazare in Vatra Dornei, recomandam Vila Iulia , o pensiune de 3 stele , cu peste 10 ani de functionare , un loc unde se combina in mod fericit clasicul cu modernul, dar nu in ultimul rand cu traditia bucovineana, regasita in ospitalitatea bucovinenilor si in specialitatile culinare, in cultivarea frumoaselor traditii si obiceiuri cu ocazia sarbatorilor si nu numai. 
cazare vatra dornei
         Capacitatea de cazare a vilei este de 30 de locuri, reunite in 10 camere, acestea avand televizor, retele de cablu de la Digi si UPC, frigider, telefon, baie proprie cu dus dar si internet wirreless. Un punct tare al pensiunii este parcarea proprie. Va puteti bucura deasemenea de curtea cu gradina, de terasa, iar copii de spatiul de joaca amenajat.
  Pentru sarbatorile de iarna, Vila Iulia v-a pregatit cateva pachete promotionale, pentru a va putea petrece Craciunul sau Revelionul , in aceasta zona a Bucovinei.
         Asadar, puteti alege sejururi pentru Craciun, de 4 sau 5 nopti iar pentru Revelion de 5 nopti. De Craciun puteti lua parte la impodobirea bradului, primirea colindatorilor, venirea lui Mos Craciun si impartirea cadourilor,precum si cine festiva pregatita pentru oaspetii nostri, cu bucate traditionale. Organizam excursii la Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului sau va puteti bucura de privelistea naturala cu o plimbare cu telescaunul. Pe dealul Runc, sania va asteapta la o alta plimbare, iar dupa ea, ce e mai indicat decat o cana de vin fiert cu scortisoara si o portie de placinte poale-n brau.
         Traditionala palinca de pruna, vinul natural asteapta sa fie degustate de catre dumneavoastra in cadrul unui foc de tabara si a unui gratar in aer liber. Nimic nu va impiedica sa practicati sporturile dumneavoastra de iarna favorite precum schi,sanius, patinaj.
         Pretul unui asemenea pachet de 5 nopti, variaza de la 885 la 1110 lei de persoana in functia de camera dorita.

         Pentru Revelion, v-am pregatit : Petrecerea de Revelion la care sunt nelipsiti uratorii nostri bucovineni si focul de artificii. In prima zi a anului organizam inca o cina festiva insotita de o seara de dans, un carnaval.
Va puteti bucura de peisaj plimbandu-va cu sania pe dealul Runc si puteti participa la un foc de tabara, la un gratar in aer liber incalzindu-va cu palinca de Ardeal sau cu vin natural.
Pretul pachetului pentru Revelion, variaza intre 1400-1500 lei de persoana, pentru un sejur de 5 nopti, in functie de camera aleasa. 
        Va asteptam cu drag sa va petreceti sarbatorile de iarna alaturi de noi, in Bucovina!Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru web: http://www.vilaiulia.com